راهنمای سفر

راهنمای جامع سفرهای خارجی

اگر اولین بار است که به سفر خارجی می روید و به این خاطر نگران و مضطرب هستید، باید بگوییم نگرانی شما بی‌مورد است. هر فرد در سفرهای خارجی باید به نکاتی توجه کند تا سفری آسان را تجربه کند. و ما در این مقاله راهنمای جامع سفرهای خارجی در مجله ازماسفر برای شما فراهم کرده ایم. اگر به همه توصیه های ایمنی این مقاله عمل کنید می‌توانید سفر ایمن و راحت را تجربه کنید.

راهنمای جامع سفرهای خارجی

راهنمای جامع سفرهای خارجی

توصیه های پزشکی پیش از سفر

مهم ترین نکته در راهنمای جامع سفرهای خارجی دریافت توصیه های پزشکی پیش از آغاز سفر است.

  • مشورت با پزشک: در مورد سفر خود با پزشک مورد اعتماد مشورت کنید. اگر پزشک ممنوعیتی برای سفر شما می بیند، آنرا جدی بگیرید. به زنان باردار توصیه می شود مقاله سفر با هواپیما در دوران بارداری را مطالعه نمایند.
  • اگر برای ورود به کشور مقصد به تزریق واکسن خاصی دارید، آنرا انجام دهید.
  • اگر داروهای خاصی برای سفر نیاز دارید آنرا برای تمام طول مدت سفر با خود به همراه داشته باشید.
  • دارو را در ساک دستی خود قرار دهید زیرا قرار دادن دارو در چمدان باعث ایجاد مشکلات زیادی برای شما خواهد شد.
  • اگر دارویی نیاز دارید که حمل آن در طول یک سفر خارجی ممنوع است، یا شرایط نگهداری از آن در طول سفر میّسر نیست، نسخه ی پزشک را با خود به همراه ببرید. (در سفر های خارجی نسخه باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شده باشد).
  • بیمه مسافرتی کامل و جامعی با خود به همراه داشته باشید. برای تهیه این نوع بیمه نامه می توانید با کارشناسان پشتیبانی سامانه از ما سفر تماس بگیرید و از آنها درخواست بیمه مسافرتی کنید. و با خیال راحت بقیه مراحل کار را به کارشناسان ما بسپارید.
  • به تاریخ انقضا داروها دقت کافی داشته باشید. در صورتی که تاریخ انقضا آنها و یا تعداد باقیمانده از آنها به اندازه کافی نیست (حداقل تعداد روزهای سفر شما) نسبت به تهیه داروی جدید و به اندازه مورد نیاز اقدام کنید. زیرا تهیه دارو در یک سفر خارجی برای شما دردسر ساز خواهد شد.

راهنمای جامع سفرهای خارجی

تهیه مدارک شناسایی قبل از سفر خارجی

نکته دوم در راهنمای جامع سفرهای خارجی که می بایست قبل از سفر به آن دقت کنید بررسی دقیق و تهیه مدارک شناسایی مورد نیاز آن کشور مقصد است. مطالعه مقاله نکات کلیدی سفرهای خارجی می تواند به شما کمک کند. ورود به برخی کشورها برای ایرانیان نیازمند ویزا است. ایرانی ها برای ورود به برخی کشورها بدون نیاز به ویزا می توانند اقدام کنند.

  • به تاریخ انقضاء پارسپورتتان دقت کنید، مدت اعتبار پاسپورت برای داشتن یک سفر خارجی حداقل 6 ماه + طول مدت سفر شما خواهد بود.
  • شرایط صدور ویزا در کشورهای مختلف متفاوت است. بنابراین برای گرفتن ویزای مقصدتان 10 الی 30 روز قبل از سفر اقدام کنید. به این ترتیب با آسودگی بیشتری می توانید ویزا خود را دریافت کنید و از سفر خود لذت ببرید.
  • مدارک مورد نیاز برای یک پرواز خارجی (ویزا، پاسپورت، بلیط، رسید عوارض خروج از کشور و …) را در دسترس ترین نقطه کیف خود قرار دهید، ممکن است در فرودگاه چندین بار به آنها نیاز پیدا کنید. اما بهتر است در طول مدت اقامت در مقصد برای امنیت بیشتر، آنرا در صندوق امانات هتل یا گاو صندوقی که گاها در برخی اتاق های هتل ها وجود دارد قرار دهید.
  • از مدارک شناسایی کپی تهیه کنید و در کیف دیگری نگه دارید. تا در صورتی که اصل آن گم شد یا کیفتان به سرقت رفت، دچار مشکل نشوید. همپنین می توانید از آنها اسکن بگیرید و در گوشی موبایل نگه دارید. ارسال عکس برای ایمیل خودتان نیز راه کار مناسبی خواهد بود، در این شرایط اگر کیف با همه محتویات آن به سرقت برود (پاسپورت، گوشی موبایل و… ) از طریق ایمیل به مدارک شناسایی تان دسترسی خواهید داشت.
  • آدرس سفارتخانه، یا کنسولگری ایران را در مقصد پیدا کنید.

راهنمای جامع سفرهای خارجی

اطلاعات اقتصادی در سفرهای خارجی

در ادامه راهنمای جامع سفرهای خارجی بعد از ویزا مهم ترین مورد، مسایل مالی است. اطلاعات زیر به شما کمک می کند تجربه ی خوبی از پرواز خارجی ارزان خود داشه باشید.

  • نرخ واحد پول در مقصد را پیدا کنید. به این ترتیب می توانید هزینه های سفر را بودجه خود مقایسه کنید و برای آن آمادگی داشته باشید.
  • هزینه های ورود کشور مقصد را در نظر بگیرید. برخی کشورها بابت ورود مسافران خارجی مبلغی بین 25 تا 100 دلار دریافت می کنند.
  • در مورد شرایط برداشت پول نقد در مقصد اطلاعات کسب کنید. میزان مجاز به همراه داشتن پول نقد در برخی کشورها محدود است، و در برخی کشورهای دیگر برای برداشت پول نقد از ATM ها باید کارمزد پرداخت کنید.
  • به همراه داشتن دلار در همه سفر های خارجی راه حلی است که می تواند شما را از تبدیل پولتان به ارز کشورهای مختلف بی نیاز کند. در همه کشورها می توان به راحتی دلار را به ارز رایج آن کشور تبدیل کرد.
  • در صورتی که با کمبود وجه مواجه شدید، می توانید به صرافی ها مراجعه و از آنها شماره حساب دریافت کنید، و از طرف خانواده تان و از طریق صرافی ها در ایران پول دریافت کنید.
  • همه وجه نقد خود را در یک کیف قرار ندهید. بهتر است برای جلوگیری از سرقت پول نقد آنرا در لباس ها و کیف های مختلف قرار دهید.

راهنمای جامع سفرهای خارجی

توصیه های گردشگری برای سفر های ارزان خارجی

برای داشتن یک سفر خوب به راهنمای جامع گردشگری نیاز دارید. اگر بتوانید از تجربیات دیگران کمک بگیرید سفر بهتری را تجربه خواهید کرد:

  • آب وهوای کشور مقصد را بررسی کنید.
  • شما می توانید با خواندن راهنماهای گردشگری مقصد در مورد مکان های گردشگری آن اطلاعات کامل کسب کنید.
  • برخی جاذبه های گردشگری در کشور مقصد دارای خرید بلیط لحظه آخری هستند. پیش از سفر در مورد آن تحقیق کنید تا در صورت نیاز بتوانید بلیط آن جاذبه را از قبل تهیه کنید.
  • از خواندن نظرات سایر مسافران در اپلیکیشن های سفر غافل نشوید. بهترین رستوران ها، بهترین مراکز خرید و… را می توانید از این طریق پیدا کنید.
  • در مورد رویدادهای سیاسی و اجتماعی کشورها تحقیق کنید. به عنوان مثال اگر کشوری درگیر مشکلات سیاسی داخلی باشد، سفر به آن کشورها شما را دچار مشکلاتی خواهد کرد.
  • در مورد کارناوالها، فستیوالها و رویدادهای فرهنگی کشورها تحقیق کنید، و اطلاعات لازم در خصوص تاریخ برگزاری، محل برگزاری و نحوه شرکت در این رویدادها را پیش از سفر کسب کنید.
  • از آداب و رسوم مردم محلی غافل نشوید، دانستن نکات فرهنگی مقصد به شما کمک می کند تا بتوانید بدون تعارض با عقاید و آداب و رسوم آنها از سفرتان لذت بیشتری ببرید.

راهنمای جامع سفرهای خارجی

توصیه های الکترونیکی برای سفر های خارجی

یکی از مشکلات مسافران در سفرهای بین قاره ای استفاده از وسایل برقی و شارژ کردن آنهاست. توصیه های الکترونیکی در راهنمای جامع سفرهای خارجی را جدی بگیرید.

  • کشور مقصد را در خصوص نوع ولتاژ برق مورد بررسی قرار دهید. به عنوان مثال اگر سشوار شما با ولتاژ 110 کار می کند، اتصال آن به پریز 220 ولت می تواند باعث ایجاد انفجار شود.
  • تفاوت فیزیکی پریز برق در اغلب کشورهای اروپایی رایج ترین مشکل مسافران است. البته باید گفت که در حال حاضر 15 نوع پریز و Plugin مختلف در سراسر دنیا استفاده می شود. که برخی از انواع آنها قابل استفاده بجای دیگری هستند، و برخی دیگر نیاز به مبدل دارند. پس در مورد تفاوت فیزیکی پریز ها در کشور مقصد تحقیق کنید.

راهنمای جامع سفرهای خارجی

وزن بار در سفر های خارجی

آخرین توصیه ما در راهنمای جامع سفرهای خارجی در مورد وزن بار است. به موارد زیر توجه کنید تا سفر راحتی را تجربه کنید:

  • تا حد ممکن سبک سفر کنید. به همراه داشتن لباس های زیاد در طول سفر می تواند برای تان مشکل آفرین باشد. غالب مسافران بعد از برگشت از سفرشان متوجه می شوند که تنها از 30 درصد لباس هایی که با خود به سفر برده اند استفاده کرده اند. زیرا جذابیتهای فرهنگی و گردشگری مقصد غالبا باعث می‌شود زمانی برای تعویض لباس های رنگارنگ درون چمدانتان نداشته باشید.
  • در ساک دستی خود یک لباس سبک اضافه به همراه داشته باشید. از زمان تحویل بار اصلی به فرودگاه تا زمان دریافت آن در مقصد می تواند اتفاقات متفاوتی برایتان روی دهد. از ریختن غذا روی آن گرفته، تا گیر کردن به میخ و پیچ های بیرون زده، یا زمین خوردن و…
  • وزن و نوع بار مجاز در شرکت های هواپیمایی مختلف و کشورهای مختلف را بررسی نمایید. با دقت به محدودیت های بار در کشورها و هواپیمایی ها مختلف و رعایت آنها می توانید سفری آرام و بی دغدغه را به تجربه نمایید.

اکنون که مقاله راهنمای جامع سفرهای خارجی را با دقت مطالعه کرده اید وقت آن رسیده تا بلیط هواپیما خارجی خود را در سامانه ازماسفر تهیه کنید و از سفر خارجی خود لذت ببرید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا